Criza Super League face primele victime! Presedintii lui Manchester United si al lui Juventus si-au dat demisia!

Super League Andrea Agnelli Ed Woodward juventus Manchester United Fotbal extern BREAKING NEWS! Criza Super League face primele victime! Presedintele lui Manchester United si al lui Juventus si-au dat demisia!
Gabriel-Alexandru Ionita
Data publicarii: Marti 20 Aprilie 2021, 22:12
Data actualizarii: Miercuri 21 Aprilie 2021, 01:37

Visul Super League se pare ca a durat doar 48 de ore.

Anuntul celor 12 mari cluburi din Europa a starnit valuri de proteste in randul suporterilor. Pe rand, fanii lui Liverpool, ai lui Tottenham si ai lui Chelea, care au fost cei mai vehementi, au protestat importriva conducatorilor cluburilor pe care le sustin.

Si revoltele lor si-au atins scopul in timp destul de scurt. Chelsea a decis in cursul zilei de marti sa se retraga din proiectul Super League, iar decizia londonezilor a creeat un adevarat bulgare de zapada care s-a tot marit. 

Dupa anuntul facut de ei, pe rand Manchester City, Manchester United, Liverpool, Arsenal, Atletico Madrid si chiar Barcelona au anuntat ca vor si ele sa se retraga din acest proiect. Iar aceasta desfasurare a evenimentelor nu le-a cazut deloc bine artizanilor noii competitii.

Potrivit Talk Sport, esecul implementarii Super League i-a facut atat pe presedintele lui Juventus Andrea Agnelli, cat si pe cel al lui Manchester United, Ed Woodward, sa isi dea demisia.


Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!