Aleksander Ceferin își continuă atacurile la adresa cluburilor fondatoare ale SuperLigii: „Nu m-ar deranja dacă s-ar retrage”

Aleksander Ceferin UEFA Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 16:27
Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 16:35

Ceferin nu e deranjat de posibilitatea ca Real Madrid, Barceona și Juventus să se retragă din Liga Campionilor și îi numește „incompetenți” pe managerii celor trei cluburilor.

„Nu m-ar deranja dacă ar pleca (Real, Barca și Juve). Este foarte amuzant că vor să creeze o nouă competiție, însă în același timp vor să participe în Liga Campionilor în acest sezon”, a susținut Ceferin într-un interviu publicat de Der Spiegel.

Ceferin a mai susținut și că toate cele trei cluburi „au manageri pur și simplu incompetenți”. "Acei tipi au încercat să omoare fotbalul", a subliniat el.

Ceferin îl acuză pe Perez de ipocrizie

Președintele UEFA susține că oficialii celor trei cluburi se plâng acum că au contracte cu salarii prea mari, în condițiile în care ei înșiși au negociat contractele.

Ceferin îl acuză pe Florentino Pérez, președintele lui Real Madrid, de ipocrizie și subliniază faptul că în timp ce se plânge la UEFA că nu are bani, încearcă să-l semneze pe Kylian Mbappe, pentru 180 de milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!