Zinedine Zidane Franta Real Madrid Fotbal extern

Zidane își așteaptă ”rândul”! Unde vrea să antreneze, după ce a plecat de la Real Madrid

Zinedine Zidane a devenit liber de contract la finalul sezonului precedent, după ce a ratat titlul în La Liga cu Real Madrid, și a fost înlocuit de italianul Carlo Ancelotti.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 20:12
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 20:16

Acum, antrenorul triplu câștigător de Liga Campionilor cu Real Madrid este liber de contract, și nu se grăbește să-și găsească un nou angajament. Presa franceză scrie că acesta ar fi tentat de postul de selecționer al naționalei Franței.

Doar că, momentan, Didier Deschamps ocupă postul de selecționer al ”Cocoșului Galic”. Chiar dacă acesta a câștigat Cupa Mondială în 2018, viitorul său este pus sub semnul întrebării, iar Zidane ar putea fi favorit pentru a-l înlocui, relatează Le Figaro.

Zidane are 49 de ani și a antrenat doar la Real Madrid în cariera sa, cu toate că numele său a fost asociat cu mai multe formații în presa internațională. 

263 de meciuri a strâns francezul pe banca tehnică a formației de pe ”Santiago Bernabeu”, în două ”mandate”. Acesta a pregătit și grupele de juniori ale Realului.

Înainte de a pleca de la Real Madrid, Zidane a avut o declarație prin care a lăsat de înțeles că nu ar refuza o propunere din partea lui Juventus, club la care a evoluat în cariera de fotbalist.

”Italia este în inima mea, am petrecut cinci ani în Torino și Juventus este încă importantă pentru mine. Momentan sunt aici, vom vedea”, a spus Zidane.

Modifică setările cookies