Spania

Real Madrid pregătește lovitura pe piața transferurilor în iarnă! Cât oferă pentru Erling Haaland

Erling Haaland ar putea fi transferat de Real Madrid în iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 09:18
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 09:24

Erling Haaland (21 de ani) nu a prins un transfer în această vară, cu toate că presa internațională a scris despre interesul unor echipe precum Chelsea, PSG sau Manchester United.

Norvegianul ar putea pleca de la Borussia Dortmund în iarnă. Real Madrid vrea să dea lovitura și pregătește o ofertă de 90 de milioane de euro pentru atacantul care a ”rupt plasele” în Germania. 

Real Madrid pregătește lovitura în iarnă: transferul lui Erling Haaland

 

Oferta ar putea să fie și pe placul oficialilor lui Dortmund, care îl pot pierde pe Haaland în vara următoare pentru 75 de milioane de euro, potrivit unei clauze din contractul norvegianului, care îi permite să plece din 2022 pentru această sumă, scrie Diariomadridista.

„El are un contract pe termen lung cu noi. Doar pentru că există discuţii permanente că el ar trebui să plece în iulie 2022, asta nu înseamnă neapărat că aşa se va întâmpla. Erling trebuie să decidă el însuşi până la urmă unde îşi vede viitorul. 

În orice caz, noi suntem fericiţi că el joacă în prezent la noi şi cine ştie, poate va fi mai mult de un sezon dacă va scrie o pagină extraordinară de istorie aici'', a declarat Marco Rose, antrenorul lui Dortmund, pentru Sport Bild.

Haaland este născut la Leeds, dar nu a evoluat niciodată pentru o echipă din Anglia. A jucat pentru Bryne FK, Molde și RB Salzburg, iar din ianuarie 2020 pentru Borussia Dortmund.

Cifrele sale în Germania sunt cu adevărat impresionante. A înscris de 63 de ori în 64 de partide, reușind să mai ofere și alte 18 pase decisive, în toate competițiile.

Norvegianul mai are contract cu Borussia Dortmund până în 2024.

CITESTE SI

Modifică setările cookies