Fotbal extern

Echipa care a pierdut bani din cauză că Mbappe nu a semnat cu Real Madrid. Ce sumă trebuia să încaseze

Plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG a fost unul dintre cele mai discutate subiecte ale perioadei de mercato. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 18:57
Data actualizarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 18:58

Starul lui Paris Saint-Germain a fost dorit cu insistență de madrileni, care au oferit până la 220 de milioane de euro pentru a-l transfera în această vară, însă s-au lovit de refuzul șeicilor de pe Parc des Princes. Mai mult, francezii nici nu au vrut să audă de propunerile venite dinspre Madrid, iar oficialii clubului au avut ieșiri tăioase la adresa conducătorilor de pe Bernabeu. 

PSG pierde o sumă importantă de bani prin decizia de a nu-l vinde pe Mbappe, însă clubul din Paris nu este singurul care pierde. Conform L'Equipe, AS Bondy, clubul la care Kylian Mbappe s-a format, putea încasa două milioane de euro dacă transferul său s-ar fi făcut pentru 180 de milioane de euro. 

  • Echipa care a pierdut bani din cauză că Mbappe nu a semnat cu Real Madrid. Ce sumă trebuia să încaseze

Astfel, Bondy nu va mai vedea niciun ban în cazul în care Mbappe va fi vândut în vara următoare, ținând cont că francezul va pleca din postura de jucător liber de contract. 

Mbappe, accidentat la națională 

Atacantul francez a mers la naționala Franței pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, însă a ieșit de pe teren accidentat. Mbappe a acuzat dureri la gambă, și deși RMN-ul nu a dezvăluit posibile probleme, astfel că oficialii naționalei l-au lăsat să părăsească selecționata. 

Fotbalistul urmează să rateze meciurile cu Ucraina și Finlanda. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies