FCSB coronavirus Mihai Stoica Thomas Neubert Toni Petrea Superliga

LOVITURA pentru echipa lui Becali! Covid-ul loveste din nou in FCSB! Toni Petrea si Thomas Neubert, printre infectati! Ce se intampla cu meciul din Europa League

FCSB se lupta din nou cu coronavirusul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Septembrie 2020, 09:59
Data actualizarii: Miercuri 16 Septembrie 2020, 17:02

Dupa ce in august au avut 4 jucatori infectati cu Covid-19, cei de la FCSB se confrunta din nou cu imbolnaviri in randul echipei. 

Printre cei depistati pozitiv acum se numara antrenorul principal Toni Petrea, preparatorul fizic Thomas Neubert, antrenorul cu portarii Marius Popa, oficialul Marius Ianuli, dar si Mihai Stoica, directorul sportiv. 

De altfel, potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a echipei, Marius Popa si analistul video Bogdan Stoica au fost testati pozitiv inca din 10 septembrie. 

Singurul membru al staff-ului care nu a fost infectat este Mihai Pintilii. 

Potrivit surselor www.sport.ro, din randul jucatorilor a fost depistat pozitiv doar Andrei Miron. Restul jucatorilor vor pleca in aceasta dupa-amiaza spre Serbia, pentru duelul cu Backa Topola. 

La meciul de joi, din turul 2 preliminar al Europa League, pe banca "ros-albastrilor" va sta antrenorul echipei secunde a clubului, Bogdan Vintila

Modifică setările cookies