RUDAR - FCSB | Gnohere, gata pentru DEBUT! A dat gol si a facut SPECTACOL la antrenament. VIDEO 

Harlem Gnohere a ratat debutul de sezon cu Astra, iar ros-albastrii i-au acuzat lipsa. 

Kilogramul in plus al lui Gnohere nu va mai fi o problema la partida cu Rudar din Europa League. Dica nu l-a inclus in lot pentru meciul cu Astra din prima etapa, atacantul fiind supraponderal dupa operatia suferita la finalul sezonului trecut.

Dica anunta ca Gnohere este ok si va fi inclus in lot.


"Este ok, clar nu este 100%, dar va fi in lot pentru meciul de maine", a spus Dica in conferinta.

La antrenament, Gnohere a fost extrem de activ la jocul de 5 contra 2, iar apoi a finalizat perfect o actiune de atac la jocul scoala organizat de Dica.

 

“Nu-l avem noi pe Gnohere? L-am lasat in afara lotului ca are un kg in plus. Nu va mai fi lasat in afara lotului. Dica nu trebuia sa il lase in afara lotului pentru acest meci. Am fost de acord la inceput, dar ne bazam pe Gnohere“, a declarat Becali la PROX dupa 0-1 cu Astra in Liga I. VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
BRAT