FCSB - HAJDUK | A fost la Hajduk, acum a fost umilit pe National Arena: "Daca au nevoie de ajutor, sa ma sune!" Cei 7 stelisti care l-au impresionat

FCSB - HAJDUK | A fost la Hajduk, acum a fost umilit pe National Arena: "Daca au nevoie de ajutor, sa ma sune!" Cei 7 stelisti care l-au impresionat

Antrenorul lui Rudar Velenje a fost cautat de croati dupa dubla cu FCSB. El a antrenat-o pentru cateva luni si pe Hajduk Split in urma cu 2 ani.

FCSB s-a calificat fara nicio emotie in turul 3 preliminar al Europa League dupa 6-0 la general cu Rudar Velenje. Antrenorul lui Rudar, Marin Pusnik, a acordat un interviu pentru presa din Croatia in care a vorbit despre dubla cu FCSB si la ce ar trebui sa se astepte Hajduk.

"Era clar (cine se califica) chiar si inainte de primul meci. Suntem atleti si tintim sa castigam fiecare meci insa bugetul nostru anual este de jumatate de milion de euro iar al lor este de 18 milioane, ceea ce arata clar diferenta de forta. Nu aveam nicio speranta realista de a-i elimina.

Daca au nevoie de vreo informatie (cei de la Hajduk), sa ma sune. Sunt fan Hajduk pentru totdeauna. Daca pot sa-i ajut, o fac cu placere.

Steaua este o echipa foarte puternica, mult mai buna decat Slavia (Sofia, echipa eliminata de Hajduk), iar Hajduk va avea multe probleme cu ei. Pot alinia oricand 2 echipe la fel de puternice, au multe variante si nu stii niciodata contra cui vei juca. Pot sa joace 4-3-3 sau 4-2-3-1, au un atac si un mijloc de geniu, misca mingea foarte rapid, insa au si individualitati de exceptie precum Coman, Tanase, Teixeira, Man, Morutan, Balasa, Planic.

Intr-un meci in cupele europene totul se poate schimba in cateva secunde. Cred ca sansele sunt egale. Va depinde mult de ce se va intampla in primul meci, atmosfera creata de fanii lui Hajduk va avea un rol important. Insa Steaua are un stadion de 50.000 de locuri si vor fi sprijiniti de multi oameni.

Nu vreau sa fiu eu cel care da sfaturi nesolicitate, pot spune insa ca Steaua are o echipa tanara care poate fi pusa pe picior gresit cu un pressing puternic si avansat, jucatorii tineri neavand suficienta experienta pentru a gestiona astfel de momente. Mai ales in deplasari, pe stadioane cu care nu sunt obisnuiti. Le doresc bafta celor de la Hajduk si sper sa treaca mai departe" a declarat Pusnik.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

VORBESTE LUMEA
Marius Craciun, învingătorul din Ferma, alături de Moroșanu

05:43
VORBESTE LUMEA
Marius Craciun, învingătorul din Ferma

02:46
VORBESTE LUMEA
Marisa Paloma și Liviu Stanciu, într-o relație de mai bine de 2 ani

06:09
VORBESTE LUMEA
Valentin Luca, "Regele" cocktailurilor

06:33
VORBESTE LUMEA
Anghel Damian, despre kilograme, chifteluțe și sport. Cum a reușit actorul să arate așa

09:10
VORBESTE LUMEA
Distracție pentru copii mari și mici

05:34
FERMA
Marius Crăciun este Fermierul Anului 2019 și câștigătorul premiului de 50 000 de euro!
Felicitări Marius Crăciun, Fermierul Anului 2019!

07:53
FERMA
A doua probă  îi descurajează și pe  Marius și pe Moroșanu
Ceea ce se întâmplă schimbă complet clasamentul și creează o agitație de necrezut în arenă

07:25
FERMA
Prima probă îi obosește peste măsură pe cei doi finaliști Ferma
Cine reușește să capate avantaj și câștigă prima primul pas către premiu

06:14
FERMA
Brigitte îl lovește pe Pastramă, spre deliciul, dar și spaima fermierilor
Un singur picior între iubire și...bătaie

04:17
BRAT