Denis Alibec Comisia de Disciplina FCSB Superliga

FCSB l-a reclamat pe Alibec la Comisia de Disciplina si vrea sa ii dea cea mai mare amenda in istoria fotbalului romanesc

FCSB a intocmit un raport cu actele de indisciplina ale lui Denis Alibec. Printre abateri, si greutatea jucatorului - 101 kilograme.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Iulie 2018, 15:06
Data actualizarii: Miercuri 25 Iulie 2018, 16:30

FCSB l-a reclamat pe Denis Alibec la Comisia de Disciplina si vrea sa il amendeze cu 67.000 de euro pentru actele de indisciplina, anunta Gazeta Sporturilor.

Suma reprezinta aproximativ 25% din contractul lui Alibec. Ar fi cea mai mare amenda care s-a dat vreodata in fotbalul romanesc.

Clubul a intocmit un raport care contine o serie de acte de indisciplina, abateri de la regulamentul de ordine interioara, pe care Alibec le-ar fi comis in ultimul an.

Printre ele, si greutatea la care a ajuns atacantul - 101 kilograme, mai scrie Gazeta.

Raportul include si incidentul de la meciul cu Voluntari, cand Alibec a spart usa vestiarului cu piciorul, dar si mai multe absente nemotivate de la antrenamentele din aceasta vara.

Alibec a fost exclus din lotul FCSB la finalul sezonului trecut, si nu a mers cu echipa in cantonamentele de vara. Atacantul in varsta de 27 de ani s-a pregatit separat, la baza din Berceni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!