Liga 1

Situatia i se complica de la zi la zi! Motivul pentru care Alibec a ajuns prizonier la FCSB si singura salvare de la un an pe bara

Denis Alibec a ajuns prizonierul propriilor capricii. Extravagantele si ambitia de a face intotdeauna cum vrea el l-au dus in situatia de a fi refuzat de toate echipele.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Iulie 2018, 10:52
Data actualizarii: Miercuri 25 Iulie 2018, 11:02

Denis Alibec (27 de ani) a fost pus pe lista de transferuri inca de la finalul sezonului trecut, dar nimeni nu il doreste! Scos la vanzare de Becali si propus de impresarul Florin Lovin mai multor echipe, atacantul e blocat la FCSB, unde Nicolae Dica nici nu-l baga in seama.

Fiecare zi care trece fara ca el sa joace ii aduce si mai multe probleme. Pe de alta parte, salvarea sa poate veni de la un singur om, Marius Sumudica.

Bogdan Apostu, impresar, spune ca e tot mai greu pentru Alibec sa-si gaseasca o echipa, formatiile fiind interesate de atacanti care pot demonstra macar prin cifre ca pot ajuta.

"E greu ca vreo echipa sa-l ia pe Alibec. Cifrele definesc un atacant, iar ale lui sunt slabe. Se adanceste momentul si trebuie sa-si caute o echipa la care sa poata juca.

Cei de la FCSB cer o suma importanta. Nu stiu daca ar putea plati cineva 1.7 milioane de euro. Cred ca singura lui salvare e Sumudica", a spus Apostu pentru ProSport.

Alibec a jucat 20 de meciuri pentru FCSB in sezonul trecut al Ligii I si a marcat un singur gol

El a mai jucat de 7 ori in cupele europene, punctand de doua ori

Modifică setările cookies