Și dacă nu va fi egal? La ce scor se așteaptă majoritatea microbiștilor în meciul Slovacia - România

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 12:50
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 12:54

România ar putea câștiga Grupa E, dacă unul dintre cele mai probabile scenarii se va adeveri. 

Slovacia - România este meciul care poate garanta calificarea ambelor combatante în optimile de finală ale EURO 2024, însă pretențiile combatantelor la câștigarea Grupei E pot răsturna calculele hârtiei.

Atât românii, cât și slovacii au declarat că vor aborda partida cu gândul de a câștiga cele trei puncte necesare pentru a depăși Belgia și Ucraina în clasament, însă bookmakerii nu se lasă convinși de cuvintele exprimate în conferințele de presă.

Cote extrem de mici pentru marcarea a mai mult de două goluri în meciul Slovacia - România

Majoritatea caselor de pariuri atribuie o cotă de 2 sau chiar mai mică unui rezultat de egalitate, o raritate în lumea pariurilor pe fotbal, de obicei un asemenea rezultat având o cotă cu cel puțin o unitate mai mare.

În ceea ce privește scorul exact așteptat de majoritatea microbiștilor, acesta este 1-1, cotat cu 4,35. A doua variantă, considerată cea mai probabilă să se întâmple, este un egal fără goluri marcate, cotat cu 4,80. 

România - Slovacia 1-0, cel mai așteptat scor, exceptând variantele de egal

Lăsând la o parte însă mult discutata remiză, cei mai mulți fani ai fotbalului se așteaptă ca meciul să fie câștigat de România cu 1-0, acest scenariu având o cotă de 7,50.

Al doilea cel mai probabil rezultat - exceptând egalurile - este un succes al Slovaciei, tot cu 1-0, cotat cu 9,00. 


Putea fi golul Europeanului! Stanciu, aproape să umilească portarul care a calificat-o pe Real în finala Champions League 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!