VIDEO EXCLUSIV Florin Răducioiu propune o schimbare în echipa României pentru meciul cu Slovacia: "E intuiția mea și mizez pe el!"

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 08:45
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 09:10

Florin Răducioiu și Ciprian Marica au realizat un prim 11 al României pe care și-ar dori să îl vadă în partida cu Slovacia (în această seară, de la ora 19:00, în direct pe PRO TV și VOYO).

Florin Răducioiu spune că ar vedea o singură schimbare în echipa României față de meciul cu Belgia, pierdut de tricolori, 0-2. Fostul mare atacant și-ar dori să îl vadă titular în premieră la European pe Ianis Hagi și spune că decarul României ar putea apărea în flancul stâng, în locul lui Valentin Mihăilă.

Florin Răducioiu, înainte de Slovacia - România: "Aș miza pe ambiția și pe dorința de autodepășire a lui Ianis Hagi"

"N-aș schimba mult. Aș face o singură schimbare. Eu nu l-aș schimba pe Bancu, dar e intuiția mea: aș miza pe ambiția și pe dorința de autodepășire a lui Ianis Hagi. Aș prefera să-l titularizăm chiar în locul lui Mihăilă. Eu zic că are suficient de multă viteză pentru a face banda. Eu cred că poate rezolva multe lucruri. E un jucător care abia așteaptă să să joace și e odihnit, ceea ce este un argument foarte important.

Ianis Hagi ar putea să fie o surpriză. Aș miza pe ambiția lui și pe dorința de a se autodepăși. Îl știu foarte bine și cred că poate juca titular. În rest, nu m-aș atinge. Linia de mijloc e foarte solidă cu cei doi Marin", a spus Florin Răducioiu, la Studio EURO 2024, de la PRO TV.

  • Cum ar arăta echipa lui Florin Răducioiu: Niță - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu - R. Marin, M. Marin, Stanciu - Man, Drăguș, Hagi

Ciprian Marica: "Mă gândesc că ar putea apărea Mogoș în locul lui Bancu"

Ciprian Marica vede și el o singură schimbare în echipa României, însă alta: Vasile Mogoș, fundaș stânga în locul lui Nicușor Bancu.

"N-aș schimba nimic în alcătuira în primului 11 ca organizare și ca sistem tactic. Aș face o singură modificare dacă ar fi să fac. Drăguș cred că e punct fix ca vârf împins, n-avem ce să discutăm. Rațiu, Drăgușin și Burcă au arătat calitate și nu aș vedea o schimbare. Mă gândesc că ar putea apărea Mogoș în locul lui Bancu. Bancu e foarte bun pe faza de atac, are ceva lacune pe jocul de apărarea, de aceea mă gândesc că am putea să-l folosim acolo pe Mogoș.

În centru mi-e greu să cred că i-am putea vedea pe Olaru sau Cicâldău. N-aș schimba. Ar mai fi Șut, care ar putea apărea, dar nu cred că e cazul. Cred că vom merge pe același sistem. Mihăilă și Man mi s-au părut periculoși în benzi, sunt jucătorii noștri cu viteză de contraatac", a spus și Ciprian Marica.

  • Cum ar arăta echipa lui Ciprian Marica: Niță - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Mogoș - R. Marin, M. Marin, Stanciu - Man, Drăguș, Mihăilă
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!