Neymar Campionatul Mondial 2018 CM 2018 Cupa Mondiala 2018 Mondial Rusia Cupa Mondiala 2018

Neymar, SINCER inaintea Cupei Mondiale: "Nu valorez 222 de milioane de euro!" Promite REVANSA in fata Germaniei

Neymar e marea speranta a Braziliei la Cupa Mondiala diN Rusia 2018. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Iunie 2018, 16:45
Data actualizarii: Joi 14 Iunie 2018, 16:45

Neymar se pregateste de Cupa Mondiala, pe care Brazilia vrea s-o castige dupa 16 ani.

Brazilianul vine dupa un an incredibil, in care s-a transferat de la Barcelona la PSG pentru 222 de milioane de euro, cea mai mare suma din istorie.

Neymar a fost surprins de jurnalisti intr-un moment de sinceritate cand a anuntat ca nu valoreaza suma platita de francezi pentru el.

"Nu sunt mandru de cat s-a vorbit despre transferul meu. Pentru mine nu e important, sunt doar bani, atat. Nu cred ca valorez 222 de milioane de euro, dar nu conteaza", a spus Neymar.

Atacantul spune ca se concentreaza pe revansa dupa ratarea mondialului din 2014 organizat chiar in tara sa. Neymar s-a accidentat la umar atunci si nu s-a aflat pe teren la meciul istoric cu Germania, pierdut cu 7-1 de Germania.

"Cred ca rezultatul era altul daca nu ma accidentam. Dar trebuie sa acceptam ce s-a intampla, e o infrangere uriasa pentru Brazilia, dar si pentru mine pentru ca nu eram pe teren si nu am putut sa-mi ajut echipa. Acum avem sansa de a sterge tot ce s-a intamplat", a spus Neymar.

Brazilianul vrea revansa cu Germania. "Poate ne vom intalni din nou si ne vom razbuna, cu siguranta acel scor nu se va mai repeta", a spus Neymar. 

Brazilia intalneste Elvetia in primul meci de la Cupa Mondiala din Rusia. Vezi aici tot programul

Modifică setările cookies