Cupa Mondiala 2018. Anunt de ULTIMA ORA facut de selectionerul Egiptului inainte de debutul la Mondial! Ce se intampla cu Salah

Cupa Mondiala 2018. Anunt de ULTIMA ORA facut de selectionerul Egiptului inainte de debutul la Mondial! Ce se intampla cu Salah

Starea lui Salah dupa accidentarea din finala Ligii a fost unul dintre subiectele cel mai des discutate.

Mohamed Salah este aproape de a fi 100% pentru partida de debut a Egiptului la Campionatul Mondial din Rusia. Selectionerul nationalei, Hector Raul Cuper, a anuntat acest lucru intr-o conferinta de presa.

"Pot spune ca este aproape 100% sigur ca va juca, doar factori neprevazuti in ultima clipa ar schimba acest lucru. Incercam sa-l facem sa fie increzator. Doctorii ii ofera optiuni de a juca sau nu. Il stiu pe Salah foarte bine, nu este temator, mereu am stiu ca este un risc sa joace, asta nu putem ascund.

Dar daca va decide sa joace va avea garantia ca este in conditie fizica excelenta si sunt sigur ca va fi in regula. Si daca apare ceva in ultima clipa vom lua in considerare acest lucru si vom vedea cum poate fi rezolvat" a declarat Cuper.

Egipt se afla in grupa A la Mondial alaturi de Uruguay, Rusia si Arabia Saudita.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies