Joi 14 Iunie 2018, 14:14

Cupa Mondiala 2018. Selectionerul Braziliei, in stare de SOC: s-a aflat echipa de start pentru meciul cu Elvetia! Pe cine foloseste

Brazilia are o mare revansa de luat, dupa ce a parasit editia trecuta cu un rusinos 1-7 in fata Germaniei. 

Brazilia se pregateste la Soci pentru partida de debut de la Cupa Mondiala, cu Elvetia, programata duminica, ora 21:00, la Rostov.

Jurnalistii au asistat la 15 minute din antrenamentul Braziliei, apoi au fost rugati sa plece. Rudele si prietenii jucatorilor au ramas in continuare, iar unul din amicii lui Gabriel Jesus a aflat echipa de start a Braziliei pentru partida cu Elvetia.

El a facut-o publica pe Instagram si a fost preluata rapid de jurnalisti: Alisson; Danilo, Thiago Silva, Miranda, Marcelo; Casemiro, Paulinho, Philippe Coutinho; Willian, Neymar, Gabriel Jesus

Lotul Braziliei la Cupa Mondiala 2018

Portari: Alisson (Roma), Ederson (Manchester City), Cassio (Corinthians).

Fundasi: Danilo (Manchester City), Fagner (Corinthians), Marcelo (Real Madrid), Filipe Luis (Atletico Madrid), Thiago Silva, Marquinhos (both PSG), Miranda (Inter Milan), Pedro Geromel (Gremio).

Mijlocasi: Casemiro (Real Madrid), Fernandinho (Manchester City), Paulinho (Barcelona), Fred (Shakhtar Donetsk), Renato Augusto (Beijing Guoan), Philippe Coutinho (Barcelona), Willian (Chelsea), Douglas Costa (Juventus).

Atacanti: Neymar (PSG), Taison (Shakhtar Donetsk), Gabriel Jesus (Manchester City), Roberto Firmino (Liverpool).

Vezi aici programul Cupei Mondiale din RusiaVIDEO PROTVPLUS.RO

CSM ia o decizie în privința efectelor ordonanței de urgență a Guvernului pe legile justiției