FCSB FCSB - Dunajska Streda Gigi Becali Nicolae Dica Slovacia Conference League

FOTO ȘI VIDEO Imagini superbe. FCSB, în Slovacia. Elevii lui Nicolae Dică sunt pregătiți să facă show cu Dunajska

FCSB a ajuns în Slovacia, unde vor disputa manșa tur cu Dunajska Streda în calificările pentru Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 19:02
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 19:09
Din articol

"Roș-albaștrii" au trecut de Saburtalo Tbilisi cu 4-3 la general, după ce în turul din Georgia au pierdut cu 1-0, iar pe Arena Națională au reușit să se impună cu 4-2. 

Elevii lui Nicolae Dică, în frunte cu Florinel Coman și Bogdan Rusu, au făcut primii pași în Georgia astăzi. Urmează un meci de foc cu Dunajska, unde FCSB este obligată să câștige dacă își dorește un retur liniștit. 

FCSB - Saburtalo 4-2

Partida de pe Arena Națională a reprezentat debutul lui Nicolae Dică ca antrenor la FCSB, fiind al doilea mandat al tehnicianului la echipa la care a evoluat și ca jucător.

Golul a venit în minutul 44, când Dawa a marcat dintr-o lovitură cu capul, în urma unui corner. Avantajul a fost mărit prin reușita superbă a lui Edjouma din minutul 56. 

Oaspeții au redus diferența în minutul 69, Goshteliani reușind să marcheze cu capul. După 8 minute, Tabatadze a restabilit egalitatea și erau în avantaj la general, scor 3-2. 

Aflat în postura de căpitan după plecarea lui Florin Tănase, Florinel Coman și-a trecut numele pe tabela marcatorilor în minutul 79, iar cu două minute înaintea terminării timpului regulamentar, Cordea a obținut un penaly, transformat impecabil de Risto Radunovic. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies