FCSB FCSB - Dunajska Streda FCSB Conference League MM Stoica Superliga

Amână FCSB meciul cu Chindia? Răspunsul dat de MM Stoica nu lasă semne de interpretare

FCSB se va duela în a cincea etapă a Superligii cu Chindia Târgoviște.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 August 2022, 19:31
Data actualizarii: Vineri 12 August 2022, 19:36

După ce a eliminat-o pe Dunajska Streda din turul al treilea preliminar pentru calificările în competiția Conference League, FCSB va primi vizita Chindiei Târgoviște pe teren propriu în a cincea etapă a Superligii.

La patru zile distanță, "roș-albaștrii" se vor duela cu norvegienii de la Viking, iar Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a spus că echipa sa va apela la o amânare a meciului din primul eșalon doar dacă o vor face și ceilalți

MM: „Nu facem niciun demers în sensul ăsta”

„N-am solicitat niciodată amânarea, dacă alţii solicită şi li se acceptă, probabil o să apelăm şi noi, dar la momentul acesta nu facem niciun demers în sensul ăsta.”, au fost cuvintele lui MM Stoica, potrivit Orange Sport.

FCSB, în play-offul Conference League

Elevii lui Nicolae Dică îi vor întâlni pe norvegienii de la Viking în play-offul Conference League.

Pe lângă cei 550.000 de euro asigurați pentru calificarea în turul trei, FCSB o să primească din partea UEFA încă 750.000 de euro pentru calificarea în play-off. Dacă va ajunge în grupe, vicecampioana va primi încă trei milioane de euro, astfel că suma la care ar putea ajunge la 4,3 milioane de euro!

La această sumă s-ar mai putea adăuga și banii de la UEFA pentru rezultate. O victorie în grupe este remunerată cu 500.000 de euro, iar un rezultat de egalitate cu 166.000 de euro. În plus, primul loc la finalul grupei este recompensat cu 650.000 de euro, iar locul doi cu 325.000 de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!