Octavian Popescu FCSB Mihai Stoica Nicolae Dica Liga 1

Fotbalistul care i-a sedus pe Mihai Stoica și pe Dică: „E din altă galaxie! E ieșit din comun ce a făcut!” 

Managerul general al roș-albaștrilor, omagiu pentru un jucător al FCSB-ului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 20:42
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 20:42

FCSB a remizat în etapa a treia din Superligă, 1-1, cu FCU Craiova și a amânat prima victorie din campionat. Introdus în repriza a doua de Nicolae Dică (42 ani), Octavian Popescu (19 ani) a creat două ocazii importante de gol, dar coechipierii săi nu au profitat. 

Faza din minutul 81, când puștiul FCSB-ului i-a driblat pe Radu Negru (23 ani) și André Duarte (24 ani) nu a fost o întâmplare. Mihai Stoica (57 ani) a dezvăluit că Tavi Popescu a mai izbutit o noua fază asemănătoare, chiar la antrenamentul din a doua zi.  

Mihai Stoica: „Numai un geniu poate să facă așa ceva!”

„Octavian e din altă galaxie. Întrebați-l pe Dică azi în antrenamentul celor care n-au jucat sau au jucat puțin ce a putut să facă. Ce a făcut el e ieșit din comun. El e efectiv cu totul alt tip de jucător. Nu țin minte niciun jucător în ultimii 20 de ani, că nu vreau să se ajungă la Hagi, să treacă cu ușurință aia în careu. Numai un geniu poate să facă așa ceva. Acolo, să încerci așa ceva și să-ți iasă, e cu totul și cu totul ieșit din comun”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Nicolae Dică își pune speranțele în Tavi Popescu

„Cred că s-a văzut o reacție a lui Tavi Popescu de la meciul din Europa. Dacă s-ar analiza și s-ar vedea câte sprinturi a făcut, cum a făcut pressing în zona trei, cum a reacționat după pierderea mingii... cred că ar trebui să ne uităm și la lucrurile defensive pe care le fac anumiți jucători. Pentru mine este important cum reacționează fotbaliștii de atac după ce pierd mingea, cum își creează alte ocazii.”, au fost cuvintele lui Dică, înainte de meciul cu FCU Craiova de duminică seară.

Modifică setările cookies