FCSB alexandru pantea CS Mioveni mihai lixandru Transferuri FCSB Liga 1

Primarul intervine! Doi jucători de la FCSB, doriți la o echipă din Liga 1 

Gigi Becali a făcut ieri două transferuri la FCSB. I-a adus pe David Miculescu (UTA) și Bogdan Rusu (CS Mioveni), dar acum e foarte aproape să trimită doi fotblaliști la o grupare din Superliga. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 18:40
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 18:57

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, l-a lăudat pe brașoveanul Bogdan Rusu, achiziționat de FCSB, dar a lăsat să se înțeleagă că doi jucători tineri ai formației roș-albastre ar putea ajunge la CS Mioveni. 

Cum Nicolae Dică beneficiază acum de un lot solid, cu dubluri pe posturi, FCSB ar putea să-i lase pe Alexandru Pantea (18 ani) și Mihai Lixandru (21 de ani) la CS Mioveni. 

"Sută la sută vor accepta să joace la Mioveni!"

"Tot ceea ce aţi văzut zis de nea Gigi (n.r. Gigi Becali) s-a întâmplat exact. Eu l-am pus în legătură cu conducerea clubului şi aşa s-a realizat transferul. Sunt convins că Rusu îl va duce pe nea Gigi în grupele Conference League. Este un jucător valoros. Nu degeaba a pus nea Gigi ochii pe el.

În afara acestui transfer, ne dorim cu titlu de împrumut şi doi jucător de la FCSB, pe care dânsul îi are în proprietate. E vorba de Lixandru şi Pantea. 100% va accepta ca cei doi să joace la Mioveni", a declarat primarul de la Mioveni, pentru Orange Sport. 

  • Antrenată de Alexandru Pelici, CS Mioveni e pe locul 16 în Superliga
  • CS Mioveni a pierdut toate meciurile în primele trei etape
  • FCSB e pe locul 14, cu două puncte după trei runde din Superliga: două egaluri și o înfrângere

Într-o singură zi, FCSB a cheltuit aprope două milioane de euro pentru transferuri. UTA Arad încasează 1,7 milioane de euro pentru transferul lui David Miculescu, atât cât a fost clauza de reziliere, în timp ce CS Mioveni va primi 100.000 de euro pentru Bogdan Rusu. Totuși, suma totală poate ajunge la 250.000 de euro (încă 100.000 de euro dacă FCSB se califică în play-off-ul Conference League și încă 50.000 de euro dacă intră în grupe).

Gigi Becali vrea să transfere la FCSB un mijlocaș

În schimb, patronul de la FCSB a dezvăluit că este impresionat de un mijlocaș din Superliga și ar putea face o ofertă în viitorul apropiat. Becali nu a oferit vreun nume, însă a spus că nu este vorba despre Alexandru Ișfan, jucătorul lui FC Argeș.

"Mai e un jucător care îmi place, e mijlocaș, dar să vedem. Tot din Liga 1 e. Pe Ișfan îl ia Craiova, îl las lor. Ce să facem cu Ișfan acum? Am luat, gata, la revedere! Atacant avem.

E un mijlocaș care îmi place mie, dar nu știu, să vedem. Nu spun, că după aia intervine Dică celălalt, de la CFR", a spus Gigi Becali, la conferința de presă de luni, de la Palatul din Aleea Alexandru. 

Modifică setările cookies