Campionate externe

Leo Messi, la momentul adevărului! A vorbit despre rivalitatea cu Ronaldo: ”N-am spus niciodată că sunt cel mai bun”

Leo Messi a vorbit în cadrul unui interviu oferit France Football despre rivalitatea pe care a avut-o vreme de mai mulți ani cu Cristiano Ronaldo.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 17:51
Data actualizarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 17:57

Timp de nouă ani, cei doi s-au luptat la campionat în La Liga și au purtat dueluri strânse pentru titlurile de golgheter și, bineînțeles, pentru Baloanele de Aur. Messi spune acum că rivalitatea i-a ajutat pe cei doi să progreseze.

Leo Messi, despre rivalitatea cu Cristiano Ronaldo

Acum, sud-americanul lasă de înțeles că a uitat de rivalitate, mai ales că cei doi joacă acum în campionate diferite. Messi s-a despărțit de Barcelona și a luat drumul Franței, unde joacă acum pentru PSG, iar Ronaldo îmbracă în prezent tricoul lui Manchester United, după ce a plecat de la Juventus. Pe Real a ”părăsit-o” în 2018.

„Am vrut mereu să fiu mai bun, nu am căutat să mă uit ce fac alții. A fost o competiție cu Cristiano Ronaldo când am fost, pentru câțiva ani, în aceeași ligă. A fost grozav și ne-a ajutat să progresăm în carierele noastre, dar fără să ne uităm direct unul la altul. 

Am vrut doar să fiu cât se poate de bun. Nu am spus niciodată că sunt cel mai bun din istorie și încerc să nu mă gândesc la asta. Fiind considerat unul dintre cei mai buni este suficient și ceva ce nu mi-am putut imagina niciodată”, a spus Leo Messi, citat de Marca.

Modifică setările cookies