VIDEO Ivan Rakitic a răspuns fără să ezite când a fost întrebat despre Lionel Messi și Michael Jordan

Leo Messi Ivan Rakitic Michael Jordan Superliga Leo Messi
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 08:30
Data actualizarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 08:33

Lionel Messi a cucerit, luni, cel de-al șaptelea ”Balon de Aur” din carieră.

Acesta l-a învins în cursa spre prestigiosul trofeu pe Robert Lewandowski, ceea ce a generat numeroase discuții. Argentinianul ce a plecat de la FC Barcelona la PSG vara trecută este de departe cel mai bine ”realizat” fotbalist, ținând cont de numărul acestor distincții individuale.

NBA a postat recent un interviu cu Ivan Rakitic, fost jucător la FC Barcelona, actualmente la Sevilla, și Toni Kukoc fost baschebalist în NBA. Cei doi au avut doar cuvinte de laudă pentru Messi, făcând comparație între el și Michael Jordăn.

„Pentru noi, ceea ce reprezintă Messi în fotbal este similar cu ce înseamnă Michael Jordan în baschet. Ei știu că, fără echipa din spatele lor, nu ar fi realizat niciodată ce au reușit în carierele lor” , a spus Rakitic, în timpul conversației cu Kukoc, pe canalul YouTube al NBA.

„Într-un fel, văd că Messi este Michael Jordan și Michael Jordan este Messi. Toată lumea știe că fotbalul și baschetul sunt sporturi de echipă și ai nevoie de toți colegii și de toți antrenorii dpentru a atinge aceste obiective înalte”, a completat Toni Kucoc.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!