Franta

Messi, la momentul destăinuirilor! De ce s-a întins în spatele zidului și de ce a renunțat la numărul 10

Lionel Messi a cucerit Balonul de Aur 2021 și a acordat un interviu special pentru France Football.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 11:25
Data actualizarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 11:27

La câteva zile după ceremonia de la Paris, în care a cucerit pentru a șaptea oară Balonul de Aur, starul argentinian a discutat despre mai multe subiecte într-un interviu pentru publicația franceză.

Lionel Messi: "Nu avea cine să stea în spatele zidului, n-a fost nimic deosebit"

Messi a dat dovadă de sinceritate, dar și de modestie în momentul în care a fost întrebat de ce a acceptat să stea culcat în spatele zidului la o lovitură liberă a celor de la Manchester City. Gestul a fost considerat de mai mulți specialiști și fani ai fotbalului unul umilitor, având în vedere statutul "Puricelui", însă Leo nu este de aceeași părere.

"La acel moment, echipa avea nevoie să fac asta. Conduceam și nu avea cine să stea în spatele zidului. Din moment ce eu eram acolo, am făcut-o. Nu a fost nimic deosebit, toți trebuie să contribuim la obținerea rezultatelor", a spus Messi, citat de As.

Totodată, Messi a explicat și de ce a refuzat tricoul cu numărul 10 primit de la Neymar, preferând să poarte 30: "Zecele era al lui Neymar, iar eu am venit la echipă ca să ajut. A fost un gest extraordinar din partea lui și mă așteptam la asta pentru că îl cunosc. Am jucat împreună la Barcelona și suntem prieteni. Mi s-a părut corect să îi las lui numărul 10, iar eu să iau altul care îmi place".

Lionel Messi: "Nu mă interesează dacă sunt cel mai bun din istorie"

Întrebat ce părere are despre faptul că este considerat cel mai bun istorie, Messi a dat din nou dovadă de modestie: 

"Eu nu am spus niciodată asta și nici nu mă gândesc la asta. Pentru mine e suficient că sunt considerat unul dintre cei mai buni din istorie. E ceva ce nu mi-aș fi imaginat vreodată, nu mă interesează și nu schimbă cu nimic dacă sunt considerat cel mai bun sau nu".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies