Fotbal extern

Cassano, certat de Cristiano Ronaldo: „Mi-a scris: 'Nu ai respect. Eu am dat 750 de goluri, tu 150!'” Răspunsul italianului: „Ia exemplul lui Messi”

Atacantul lui Manchester United i-a răspuns italianului. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 16:10
Data actualizarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 16:12

Antonio Cassano (39 ani) a fost unul dintre cei care l-au criticat pe Cristiano Ronaldo în ultimul timp, mai ales pentru prestațiile sale din tricoul lui Juventus. Fostul jucător al naționalei Italiei l-a acuzat de egoism pe superstarul portughez, iar cel mai recent a declarat că atacantul nu se află nici măcar în Top 5 al celor mai buni jucători din istorie. 

Cristiano Ronaldo nu s-a putut abține, iar după ultimele comentarii ale lui Cassano i-a scris, după cum a dezvăluit fostul atacant în timpul unui interviu acordat pe un canal de Twitch. 

Antonio Cassano: „Mi-a scris: 'Nu ai respect. Eu am dat 750 de goluri, tu 150!'”

„Ronaldo mi-a trimis mesaje, Cristiano Ronaldo, spunându-mi că trebuie să îl respect, pentru tot ce a câștigat, pentru golurile pe care le-a înscris. Nu îmi este frică de adevăr, înfrunt pe toată lumea, de la Papa până la oricine. L-am sunat pe Buffon, care mi-a confirmat că i-a dat numărul meu ofițerului de presă, care i l-a dat lui Ronaldo.

El mi-a zis că a înscris 750 de goluri, iar eu am înscris 150. I-am spus: 'Dragă Ronaldo, ai totul, trăiește calm și relaxat. Ia exemplu de la Messi, nu îi pasă de nimic și de nimeni. În loc să îmi scrii mie'. Acesta este adevărul”, a dezvăluit Cassano citat de Tuttosport

„Lewandowski merita Balonul de Aur în 2020!”

Totodată, fostul fotbalist a comentat și gala Balonul de Aur, acolo unde Lionel Messi a cucerit al șaptelea trofeu al carierei, având și cele mai multe din istorie. Deznodământul a înfuriat mulți specialiști din fotbal, care au fost de părere că Robert Lewandowski ar fi meritat mult râvnitul trofeu. 

„În 2020 France Football ar fi trebuit să îi dea trofeul lui Lewandowski, a fost de departe cel mai puternic jucător în acel sezon, deasupra tuturor, atât la nivel individual, cât și la nivel de echipă. 

A câștigat totul și a doborât recordul lui Gerd Muller. În 2020, Balonul de Aur era exclusiv al lui Lewandowski, iar Messi, care este un jucător umil și inteligent, a recunoscut pe scenă, în fața a milioane de oameni”, a adăugat fostul jucător. 

Modifică setările cookies