Strigatul de DISPERARE al fostei iubite a lui Emiliano Sala! Mesajul CUTREMURATOR transmis pe retelele de socializare

Autor: Sport.ro
Joi 07 Februarie 2019, 17:25

	Strigatul de DISPERARE al fostei iubite a lui Emiliano Sala! Mesajul CUTREMURATOR transmis pe retelele de socializare

Fosta prietena a lui Emiliano Sala cere "dreptate" in cazul disparitiei atacantului argentinian. 

Sala facea deplasarea de la Nantes la Cardiff, pentru a oficializa transferul la Cardiff City, cand avionul privat in care se aflau doar el si pilotul a disparut de pe radare deasupra Canalului Manecii. 

In urma unei operatiuni private de cautare, epava avionului a fost descoperita pe fundul apei, iar la bordul acesteia a fost observat un cadavru. 

Cei care s-au ocupat de acest caz au reusit sa recupereze cadavrul, insa nu au vorbit pana acum despre identitatea victimei. 

Cauza prabusirii avionului este si aceasta incerta, iar fosta iubita a lui Emiliano Sala a transmis un strigat de disperare pe retelele de socializare, alaturi de o fotografie cu ea si fotbalistul.  

"Intotdeauna aproape de tine! Nu vom renunta niciodata! Dreptate pentru Emiliano Sala", a scris tanara. 

Mai mult, aceasta a publicat si o fotografie cu un trandafir galben pe o plaja la rasarit, in descrierea careia a inserat trei lumanari, in memoria atacantului argentinian. 

Initial, aceasta a transmis un mesaj si pe Twitter, in care sutinea ca ea nu crede ca disparitia lui Emiliano Sala este reala. "Investigati mafia fotbalului, pentru ca eu nu cred in acest accident", a scris Berenice Schkair, dupa care a sters postarea. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies