Campionate externe

Stirea citita acum de milioane de oameni! Fotbalistul disperat sa joace pentru Boloni a facut un gest nemaivazut! N-a mai fost lasat la antrenamentul propriei echipe

Un fotbalist camerunez a oferit imaginile acestei perioade de mercato. 
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Ianuarie 2021, 15:31
Data actualizarii: Joi 07 Ianuarie 2021, 00:22

Didier Lamkel Ze, legitimat la Royal Antwerp, vrea sa obtina in aceasta iarna un transfer la Panathinaikos. Belgienii nu par sa vrea sa-l lase sa plece, iar fotbalistul a decis sa le forteze mana oficialilor de la club intr-o maniera inedita. 

In aceasta dimineata, Didier Lamkel Ze s-a prezentat la antrenamente imbracat intr-un tricou al marilor rivali de la Anderlecht. Agentii de paza nu l-au lasat sa intre in baza sportiva in care trebuia sa aiba loc antrenamentul. 

  • BREAKING NEWS | Stirea citita acum de milioane de oameni din Europa! Fotbalistul disperat sa joace pentru Boloni a facut un gest nemaivazut! N-a mai fost lasat la antrenamentul propriei echipe

Reactia fotbalistului are la baza faptul ca sefii de la Panathinaikos si-au manifestat interesul pentru a-l transfera, insa negocierile avanseaza cu dificultate. 

Dupa doar cateva ore de la incident, Didier Lamkel Ze si-a cerut scuze. Intr-un mesaj video postat pe contul de Twitter al clubului, atacantul si-a cerut scuze celor din club si fanilor, care nu au vazut cu ochi buni aparitia camerunezului in tricoul marilor rivali. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies