PAOK rupe normele în Grecia. Încă un rezultat magnific pentru Răzvan Lucescu

Razvan Lucescu AEK Atena Olympiakos Pireu Panathinaikos Atena PAOK Salonic Fotbal extern Răzvan Lucescu
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 04 Martie 2024, 12:16
Data actualizarii: Luni 04 Martie 2024, 12:35

În finalul sezonului regulat din Superliga Greciei, PAOK Salonic, echipa pregătită de antrenorul român Răzvan Lucescu, revine pe primul loc după o victorie crucială împotriva lui PAS Lamia 1964.

Într-un final dramatic al sezonului regulat din campionatul Greciei, PAOK Salonic, echipa pregătită de antrenorul român Răzvan Lucescu, revine pe primul loc după o victorie crucială împotriva lui PAS Lamia 1964, scor 2-0, în etapa a 26-a.

Golurile care au adus triumful au fost înscrise de Taison în minutul 72 și Abdul Rahman Baba în prelungiri, minutul 90+2.

  • Răzvan Lucescu

Această victorie a adus-o pe PAOK pe primul loc în clasament, cu 60 de puncte, profitând de rezultatul de egalitate al ocupantei primului loc anterior, AEK Atena, în meciul cu Aris Salonic.

Lamia a pus rezistență, însă PAOK a răzbătut în repriza a doua, consolidându-și poziția de lider în Grecia. Abdul Rahman Baba a încheiat meciul cu un gol la ultima fază.

Ce echipe vor participa în play-off

Cu această performanță, PAOK Salonic este pregătit să intre în etapa play-off-ului cu încredere, având șansa de a cuceri titlul de campioană a Greciei sub conducerea lui Răzvan Lucescu. Play-off-ul va include echipele AEK Atena, Olympiakos, Panathinaikos, Aris Salonic și PAS Lamia 1964, oferind un spectacol intens pentru fanii fotbalului elen.

Cum arată clasamentul la finalul sezonului regulat

Acesta este clasamentul la finalul sezonului regulat în Superliga Greciei:

Standings provided by Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!