VIDEO Kevin De Bruyne a înjurat un reporter, apoi a plecat de la conferința de presă. Momentul care s-a viralizat instant

Kevin De Bruyne Belgia EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 23:43
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 23:51

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Belgia a fost eliminată în optimile turneului final din Germania, după ce a fost învinsă de Franța, în urma golului marcat de Jan Vertonghen.

Vizibil dezamăgit de rezultat, Kevin De Bruyne a avut o ieșire nervoasă la conferința de presă care a avut loc după meci.

Întrebat despre 'generația de aur' a Belgiei, care nu a reușit să câștige vreun trofeu important, jucătorul lui Manchester City a răspuns nervos: "Ce e generația de aur? A noastră? Și vrei să spui că Franța, Anglia, Spania și Germania nu au o generație de aur? Ok, mulțumesc". La câteva secunde s-a ridicat de pe scaun și a plecat, răbufnind la adresa unui jurnalist și spunându-i 'prost'.

Ce a scris presa din Belgia, după 0-1 cu Franța

”Curajoși, dar nu a fost suficient”, a fost titlul dat de publicația walfoot.be.

”Planul lui Domenico Tedesco a funcționat, până când n-a mai funcționat. Echipa Franței, în general superioară, i-a eliminat pe diavolii impreciși”, a mai scris sursa citată.

”Cinismul francez elimină Belgia din nou”, e titlul dat de dhnet.be.

”Tactica Belgiei a fost clară de la început: să-i lase pe adversari să domine jocul și să încerce să plece pe contraatac. Dacă diavolii n-au fost nici măcar aproape de poarta lui Maignan, francezii s-au chinuit să pară periculoși. După 20 de minute, Casteels n-a avut nicio problemă cu asta”, a mai scris jurnaliștii belgieni.

”N-a fost să fie pentru 'diavoli'”, a titrat nieuwsblad.be, care a continuat: "Sferturile de finală au fost obiectivul nostru, dar suntem deja blocați în optimi E o dezamăgire, chiar dacă fanii nu au huiduit de data asta".


Franța - Belgia 1-0 | REZUMAT pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!