Champions League Europa League Real Madrid super liga UEFA Campionate externe

Decizia luata de UEFA in cazul celor 12 cluburi care au infiintat Super Liga! Ce se intampla cu semifinalele Champions League

UEFA a luat o decizie in ceea ce le priveste pe cele 12 echipe din Anglia, Spania si Italia care se implicasera in Super Liga. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Aprilie 2021, 14:43
Data actualizarii: Vineri 23 Aprilie 2021, 17:33

Astazi, Comitetul Executiv al UEFA a decis ca cele 12 cluburi sa nu fie sanctionate in niciun fel. 

Jurnalistii de la Marca au scris, astfel, ca semifinalele Champions League si Europa League se vor desfasura conform programarii initiale.

Echipele care fondasera Super Liga nu vor fi penalizate si excluse din cele doua competitii europene organizate de UEFA, desi presedintele forului european, Aleksander Ceferin, spunea recent ca aceasta este o varianta plauzibila.

In plus, si jurnalistii Tancredi Palmeri si Fabrizio Romano au notat ca, in ciuda faptului ca UEFA nu va sanctiona cluburile in acest sezon, ele vor fi pedepsite intr-un fel sau altul, pedepsele urmand a fi stabilite ulterior. 

Proiectul Super Ligii s-a destramat dupa doar doua zile, cluburile incepand sa se retraga in urma presiunii fanilor si a celei venite din partea UEFA, FIFA si a federatiilor nationale.

Astazi, principalul sustinator al proiectului, JP Morgan, a abandonat Super Liga, care astfel a disparut

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!