"Echipa asta m-a dezamagit cel mai putin!" Ceferin si-a ales si favorita dupa scandalul Super Ligii! Despre ce echipa a vorbit seful UEFA

SUPERLIGA EUROPEI Aleksander Ceferin Barcelona Juan Laporta UEFA Fotbal extern "Echipa asta m-a dezamagit cel mai putin!" Ceferin si-a ales si favorita dupa scandalul Super Ligii! Despre ce echipa a vorbit seful UEFA
Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 22 Aprilie 2021, 17:32
Data actualizarii: Joi 22 Aprilie 2021, 17:45

Aleksander Ceferin, presedintele UEFA, a vorbit despre esecul Super Ligii Europene, dar si despre dezamagirea lasata de cluburile fondatoare.

Dupa ce mai multe cluburi au cedat, la presiunea suporterilor si a UEFA, Aleksander Ceferin a oferit primele reactii. Bartcelona, prin presedintele Juan Laporta, a fost clubul care l-a dezamagit cel mai putin pe slovenul care conduce fotbalul european.

"Toata lumea m-a dezamagit, dar la Barcelona dezamagirea a fost mai mica. Joan Laporta a fost ales presedinte in urma cu mai putin de doua luni, deci nu a putut face mare lucru", a declarat Ceferin.

In schimb, Ceferin este dezamagit de Florentino Perez, presedintele lui Real Madrid si creierul acestiu proiect.

"Florentino vrea ca un liderii sa i se supuna si sa faca tot ceea ce crede el ca este bine", a incheiat slovenul.

Juan Laporta inca crede in proiectul Super Ligii

Presedintele catalan a declarat ca in momentul de fata nu are in plan sa renunte la proiectul Super Ligii si ca Barcelona are in continuare o nevoie economica de aceasta competitie.

"Avem o pozitie prudenta. Este o necesitate, dar ultimul cuvant il vor avea partenerii. Marile cluburi ofera o multime de resurse si trebuie sa ne exprimam respectul fata de distributia financiara. Trebuie sa construim o competitie atractiva, bazate pe merite sportive. Suntem de acord cu competitia nationala si suntem, de asemenea deschisi la un dialog cu UEFA", a spus Joan Laporta pentru TV3.

"Avem nevoie de mai multe resurse pentru a face un spectacol minunat. Cred ca va exista o intelegere. Au existat presiuni asupra cluburilor fondatoare, dar propunera inca exista. Facem investitii foarte importante, salarile sunt foarte mari si toate aceste lucruri trebuie luate in considerare, tinand cont de meritele sportive", a mai adaugat presedintele clubului FC Barcelona.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!