"Dinu, da-te jos, ca ne aresteaza pe toti!" Dumitru Dragomir, dezvaluiri incredibile din perioada in care se afla la butoanele unui club din Romania

Dumitru Dragomir Cornel Dinu victoria Fotbal intern "Dinu, da-te jos, ca ne aresteaza pe toti!" Dumitru Dragomir, dezvaluiri incredibile din perioada in care activa in fotbalul romanesc
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Iunie 2021, 19:56
Data actualizarii: Joi 24 Iunie 2021, 20:09

Dragomir, dezvaluiri despre cum l-a salvat pe Cornel Dinu de la retrogradare.

Fostul presedinte al LPF a sustinut ca in 1989, pe cand facea parte din conducerea clubului Victoria, a intermediat o intelegere care a salvat-o de la retrogradare pe U Cluj, echipa pregatita pe atunci de Cornel Dinu.

"Eram comandantul Victoriei. Vine Postelnicu si zice: Du-te la Cluj, la profesorul Liviu Maior, ca trebuie sa scapam pe U Cluj de retrogradare. Ii zici domn profesor. Aveam mai mare tupeu atunci. M-am dus acolo si bineinteles ca s-a facut meci egal. 

Si Dinu era antrenor, prieten cu mine. Dinu ma roaga sa-l iau in avion. Urca Dinu in avion, vine adjunctul politiei capitalei, neamtul, ca sa-l dau jos pe Dinu din avion, ca maine vine Postelnicu. Mi-a zis ca daca nu il dadeam jos, eram arestat a doua zi dimineata. I-am zis lui Dinu, da-te jos, ca ne aresteaza Postelnicu pe toti", a rememorat Dumitru Dragomir, potrivit Realitatea Sportiva.

Cornel Dinu a pregatit-o pe U Cluj in perioada martie - octombrie 1989.

Tudor Postelnicu a fost un demnitar comunist si general roman. In 1977 a facut parte din Comandamentul de reprimare a grevei minerilor din Valea Jiului. In 1978 a fost numit sef al Departamentului Securitatii Statului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!