"Borcea și Badea bagă bani la Dinamo, din câte am auzit eu!" Mitică Dragomir aruncă bombă anului în fotbalul românesc

Dinamo Cristi Borcea DDB mitica dragomir Nicolae Badea Superliga "Borcea și Badea bagă bani la Dinamo, din câte am auzit eu!" Mitică Dragomir aruncă bombă anului în fotbalul românesc
Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 19 Iulie 2021, 16:22
Data actualizarii: Luni 19 Iulie 2021, 16:25

Dinamo nu se află în cel mai bun moment al istoriei.

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, spune că a auzit faptul că Nicolae Badea și Cristi Borcea încă bagă bani la club, fără să iasă în față, deocamdată. Totuși, "Oracolul din Bălcești" crede că situația formației bucureștene este una extrem de dificilă, însă îi acordă un vot de încredere lui Iuliu Mureșan, noul președinte al clubului.

"Dinamo se duce către faliment. Văd că Nicolae Badea face nişte plăţi acolo, nu ştiu ce urmăreşte. Am înţeles că şi el şi Borcea mai finanţează. Dinamo i-a luat pe Zăvăleanu şi pe Iuliu Mureşan, vom vedea ce va fi. Mureşan e un om serios.

S-ar putea ca echipa să iasă din insolvenţă, dar să nu fie prea bine pentru club. 'Doctorul' e deştept. A ieşit şi CFR-ul din insolvenţă, dar CFR avea şi echipă. Dinamo nu poate cu juniori, cu tineri să facă performanţă", a declarat Dragomir la Look Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!