Marius Sumudica CFR Cluj Calificari "Fotbalul e la fel pe nisip, tartan sau ciment!" Singurul lucru care îl îngrijorează pe Șumudică în meciul contra echipei din Gibraltar

"Fotbalul e la fel pe nisip, tartan sau ciment!" Singurul lucru care îl îngrijorează pe Șumudică în meciul contra echipei din Gibraltar

Șumudică a prefațat meciul cu Lincoln Red Imps.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Iulie 2021, 20:49
Data actualizarii: Luni 19 Iulie 2021, 21:05

Marius Șumudică a vorbit despre primul meci din turul 2 Champions League contra lui Lincoln Red Imps. Antrenorul clujenilor a ținut să precizeze că echipa care a ieșit campioană în Gibraltar, sezonul trecut, s-a impus cu 5-0 în faza anterioară a competiției, în față luxemburghezilor de la Fola Fsch.

Șumudică a mai dezvăluit că terenul sintetic va fi în avantajul lui Lincoln Red Imps, având în vedere aceștia sunt obișnuiți cu  suprafața de joc. Însă speră că valoarea băieților săi să decidă această manșă, încă din primul meci. 

"Va fi un joc dificil din cauza condițiilor de aici. Au un avantaj moral, ultimul joc de acasă l-au câștigat cu 5-0, dar suntem pregătiți. Aș preferea să rezolvăm această calificare din meciul tur, după care să ne concentrăm pe retur și pe meciul din campionat.

Terenul sintetic oprește viteza de joc, oprește viteza mingii, nu sare foarte mult. Se oprește. Sunt alte conditiit față de un teren de iarbă. Nu va fi ușor, e clar că ei au avantajul acestui teren pentru că aici își desfășoare majoritatea jocurilor, plus că au jucat acel meci pe care l-au câștigat cu 5-0 acasă din prima manșă. Dar, fotbalul e fotbal. Și dacă îl joci pe nisip, pe tartan, și pe ciment, cred că din punct de vedere al valorii nu se pune problema și va trebui să plecăm cu un rezultat pozitiv care să ne dea liniște pentru meciul retur", a declarat Marius Șumudică. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!