FCSB Constantin Budescu Liga 1 Marius Sumudica Superliga

Șumudică, hotărât să i-l fure lui Becali pe Budescu! Anunțul făcut de patronul FCSB-ului: ”Îl vrea, dar nu mi-e frică!”

Gigi Becali a dezvăluit că Marius Șumudică încearcă să-l aduca pe Constantin Budescu la CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Iulie 2021, 19:13
Data actualizarii: Luni 19 Iulie 2021, 19:35

După ce a reușit să-l aducă pe Denis Alibec la campioana României, ”Șumi” își încearcă acum norocul și cu mijlocașul Constantin Budescu.

Gigi Becali a dezvăluit că Șumudică îl vrea pe ”Budi” la CFR. Patronul FCSB declarase în urmă cu câteva luni că Budescu nu va reveni în Liga 1 decât la FCBS, deoarece a avut o înțelegere cu fotbalistul în momentul în care acesta a plecat în țările arabe.

”Nu îmi e frică de niciun CFR Cluj! Ați văzut că abia a câștigat partida cu Craiova lui Mutu? Dacă Craiova mai rezista 15 minute nenea Șumudică pleca trist la vestiare. Oltenii nu prea au avut curaj în atac, dar în apărare au rezistat și ei cât au putut și puteau să plece acasă cu un punct.

CFR nu e o echipă de speriat și o să vedeți că va avea viață grea cu destule echipe. Este adevărat că se vor întări prin aducerea lui Alibec, iar eu am auzit că Șumudică îl vrea și pe Budescu, dar nu îmi e frică de ei. Suntem abia la începutul campionatului și se vor regla lucrurile și la noi. Și noi avem niște probleme în atac, dar le vom rezolva. Gata, a trecut meciul cu Botoșani, acum să nu facem înmormântare”, a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.

Denis Alibec a fost împrumutat de CFR Cluj, de la Kayserispor, pentru un sezon. Fotbalistul urmează să ajungă în această seară la Cluj, iar mâine va efectua vizita medicală.

Modifică setările cookies