"Nu as putea sa fiu mai fericit de atat!" Primul interviu al lui Mourinho la Tottenham! Tehnicianul a tinut si prima sedinta de antrenament la noul club

"Nu as putea sa fiu mai fericit de atat!" Primul interviu al lui Mourinho la Tottenham! Tehnicianul a tinut si prima sedinta de antrenament la noul club

Mourinho a semnat un contract cu Tottenham pana in 2023.

Portughezul a sustinut prima sedinta de antrenament la noua echipa si a acordat si primul interviu. Mourinho spune ca este in culmea fericirii si daca nu ar fi asa, nu s-ar afla la acest club. Antrenorul a ramas uimit de conditiile oferite la acest club, conditii pe care spune ca nu le-a mai vazut nicaieri:

"Nu as putea fi mai fericit si daca nu as fi, nu m-as afla aici! Ce pot sa promit? Pasiune pentru munca mea si pasiune pentru club. E un privilegiu cand un antrenor merge la un club si simte bucuria din relatia cu echipa pe care urmeaza sa o antreneze. 

Nu sunt cuvinte pentru acest moment, nu pot descrie ce inseamna sa fiu antrenorul lui Tottenham. Sunt cuvinte pe care le-am spus si le-am repetat in ultimii trei, patru, cinci ani, chiar si ca oponent.

Sa joci impotriva lui Tottenham pe "White Hart Lane" a fost intotdeauna greu, dar frumos. A fost unul din locurile unde mergeam cu pasiune, dar si cu respect. Mereu am vorbit despre potentialul clubului si despre calitatea jucatorilor. Este fantastic ce a reusit acest club sa realizeze. Imi place foarte mult echipa si tinerii jucatori, nu este un manager in lume caruia sa nu ii place sa joace cu jucatori tineri si sa ii ajute sa se dezvolte. 

Cand spui ca au un stadion frumos esti prea modest. Trebuie sa spui ca au cel mai frumos stadion din lume, asta cred ca este realitatea. Terenul de antrenament cred ca este pe locul doi. Se poate compara probabil doar cu cele din America. Terenurile de antrenament nu se pot compara cu ele din Europa si am vazut mare parte din cele mai bune locuri.

Trebuie sa jucam meci dupa meci si urmatorul vrem sa il castigam, apoi urmatorul si urmatorul si tot asa pana la sfarsit. La finalul sezonului vom vedea unde ne situam. Abia astept sa aduc bucuria tuturor celor care iubesc acest club", a spus Mourinho.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista măsurilor luate din 15 mai. Evenimentele private, interzise. Piscinele și cluburile, încă închise
BRAT
Modifică setările cookies