Tottenham White Hart Lane Anglia

Un club de sute de milioane, tinut pe loc de o shaormerie! Motivul pentru care Tottenham nu isi poate construi inca noul stadion

Tottenham, echipa lui Vlad Chiriches, formatie care a realizat cel mai scump transfer din istoria fotbalului - vanzarea lui Gareth Bale la Real Madrid, in 2013, in schimbul sumei de 100 de milioane de euro, a investit masiv in jucatori in ultimii ani. Formatia londoneza nu se limiteaza insa la investitiile in fotbalisti, ci planuieste acum sa-si construiasca un nou stadion de 5 stele.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Septembrie 2014, 14:42
Data actualizarii: Joi 11 Septembrie 2014, 17:46

Astfel, conducatorii gruparii din Premier League au facut deja planul pentru noua arena, dorind sa mute echipa de pe White Hart Lane pe un stadion mai mare si mai modern. Acestia au confirmat deja ca noul stadion va fi construit in Northumberland Park si inaugurat cel mai probabil odata cu inceperea sezonului 2017/2018.

Pana sa demareze lucrarile pentru noul stadion, sefii lui Tottenham s-au lovit insa de o mare problema, scrie presa din Anglia, care anunta ca proiectul a fost blocat de un patron de shaormerie. O mica parte a terenului pe care ar urma sa fie construita noua arena este ocupat de un fast-food, iar patronul a refuzat pana acum sa se mute.

In cazul in care lucrarile vor intarzia, scrie Daily Mail, Tottenham va fi nevoita sa se relocheze si sa joace pe stadionul lui Milton Keynes Dons, echipa fondata in urma cu doar cativa ani.

Patronul Daniel Levy a luat in considerare si alte stadioane din Londra, insa variantele Emirates sau Wembley au fost excluse.

Modifică setările cookies