Manchester City, Liverpool si Arsenal, parteneriat pentru o schimbare importanta in Premier League! Ce se va intampla la meciuri

Manchester City, Liverpool si Arsenal, parteneriat pentru o schimbare importanta in Premier League! Ce se va intampla la meciuri

Joi 07 Februarie 2019, 20:55

Tehnologia folosita in La Liga vine si in prima liga engleza.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Trei dintre cele mai importante cluburi din Premier League, Manchester City, Liverpool si Arsenal, au ajuns la un acord cu gigantul din tehnologie, Intel, pentru a aduce sistemul True View pe stadioanele lor! Acest sistem va fi folosit incepand cu 10 martie, la timp pentru punctul culminant al sezonului in Premier League.

Astfel, telespectatorii vor putea sa vada reluari din orice unghi de pe stadion al fazelor cheie in timpul meciurilor transmise. Intel a confirmat ca vor oferi continutul televiziunii care transmite partidele de pe Etihad, Anfield si Emirates, precum si partenerilor pentru folosirea materialului online si pe retele de socializare.

Sistemul True View este folosit deja in NFL, NBA si pe 6 stadioane din La Liga, inclusiv cele ale Barcelonei si Realului. Sistemul foloseste 38 de camere ultra-high-definition care surprind ceea ce Intel numeste "date volumetrice" pe care serverele companiei le proceseaza pentru a genera reluari in 3D din orice unghi.

 VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT