Anglia

La ce s-a uitat arbitrul?! Intrarea criminală, sancționată doar cu cartonaș galben, care face înconjurul lumii 

Un meci din Championship a devenit viral după o fază cu adevărat controversată. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 19:57
Data actualizarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 19:57

Meciul dintre Luton și Swansea, 3-3, a fost unul care a adus cea mai controversată fază a etapei. În minutul 28, Henri Lansbury, mijlocașul lui Luton a fost protagonistul unei intrări criminale la Ryan Manning. 

Mijlocașul l-a secerat pe fundașul lui Swansea, la scorul de 3-0 pentru echipa sa, în timp ce Manning se îndrepta spre linia de margine, cu balonul. Fără a avea vreo intenție să lovească mingea, Lansbury a „șutat” în piciorul fundașului. 

Situația a fost cu atât mai controversată cu cât jucătorul a văzut doar cartonașul galben pentru faultul dur, iar victima sa a fost sancționată tot cu un cartonaș galben. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies