Gareth Bale Real Madrid Tottenham Anglia

Inca un ATAC al lui Bale la Real Madrid: "E greu sa joci bine cand nu esti fericit!" Ce a spus dupa ce a semnat cu Tottenham

Gareth Bale (31 ani) a plecat de la Real Madrid dupa 7 ani petrecuti pe Santiago Bernabeu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Septembrie 2020, 15:02
Data actualizarii: Duminica 27 Septembrie 2020, 15:03

Chiar daca a fost imprumutat la Tottenham, Gareth Bale pare ca nici nu vrea sa mai auda de Real Madrid, acolo unde, in ultimul sezon a fost tinut mai mult pe banca de rezerve de Zinedine Zidane. 

Galezul nu a avut o relatie buna cu antrenorul francez, iar asta s-a vazut si prin gesturile pe care Bale le facea la meciuri. 

Revenit la Tottneham dupa 7 ani, Bale a vorbit despre sansa de a juca din nou pentru echipa unde a scris istorie si a profitat de ocazie pentru a mai lansa un atac la adresa lui Real Madrid.

"Sunt fericit sa ma intor, iubesc acest club din toata inima. Am amintiri superbe aici si ma simt plin de incredere. Nivelul de energie mi-a crescut, era momentul unei schimbari. Voiam sa fac asta de mult insa nu am reusit. 

Vreau sa ma bucur de fotbal. La Madrid a fost putin sec o perioada. Toti au vazut asta. Cand nu esti fericit este greu sa joci la cel mai bun nivel al tau. Nu am vorbit niciodata pentru ca sunt tacut, incerc sa raman normal, departe de camerele de fotografiat si retelele de socializare. Probabil asta nu le-a placut", a spus Gareth Bale pentru Sky Sports. 

Modifică setările cookies