Gareth Bale Real Madrid Fotbal extern Razboiul dintre Bale si Real Madrid continua de la distanta: "Ar trebui sa pupe oriunde el calca"

Razboiul dintre Bale si Real Madrid continua de la distanta: "Ar trebui sa pupe oriunde el calca"

Gareth Bale a plecat sub forma de imprumult la Tottenham de la Real Madrid. 
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 08:54
Data actualizarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 09:25

Real Madrid a scris un comunicat de doar doua propozitii despre plecarea lui Bale. Clubul voia sa scape foarte mult de jucator, iar fanii nu-l mai aveau la inima pe galez, inca de la momentul cand a dat de inteles ca Real nu e una din prioritatile lui. 

Dupa 7 ani, Gareth Bale a plecat de la Real Madrid iar odata oficializat imprumutul, impresarul galezului a acordat un interviu in presa engleza. Acesta a vorbit despre modul in care Bale a fost tratat la Real si ce ar trebui sa faca cei care-l critica.
 
"Pentru cineva care a facut atat de multe pentru Real Madrid, el nu a primit respectul pe care-l merita si asta e o mare problema. Ce i-au facut fanii este o rusine iar Real Madrid nu a intervenit sa medieze situatia. Pentru tot ce a realizat, Real Madrid ar trebui sa pupe oriunde Gareth calca", a declarat impresarul pentru talkSPORT.
 
Impresarul jucatorului este convins ca Bale va reusi in noua sa provocare. El vede ca un esec o reintoarcere la Real Madrid, club la care e clar ca nu mai este dorit. 
 
"Nu vreau ca el sa se intoarca in strainatate. Sper ca va triumfa la Totteham. Este britanicul care a reusit cele mai multe lucruri in strainatate", a declarat impresarul pentru talkSPORT.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!