Alex Corretja Gareth Bale Tenis ATP Tenis Gareth Bale

VIDEO Fost număr 2 ATP, Corretja se declară invidios pe forehandul lui Gareth Bale: cum joacă tenis fostul star al Madridului

Alex Corretja a remarcat abilitățile impresionante ale galezului Gareth Bale, pe terenul de tenis. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 15:42
Data actualizarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 15:41

Fotbalist retras din activitate la 34 de ani, Gareth Bale s-a apucat de tenis, iar eforturile sale nu au rămas ignorate.

Fostul tenismen spaniol, Alex Corretja a strâns peste 450,000 de vizualizări, pe platforma X, unde a publicat un videoclip cu lovitura de dreapta a fotbalistului galez. 

  • VIDEO | S-a PLICTISIT de trofee? Gareth Bale in ipostaze STANJENITOARE la sarbatoarea lui Real Madrid: Oare am voie sa celebrez?

Alex Corretja glumește: „Cu dreapta lui Bale aș fi avut șanse mai mari să ajung număr unu mondial.”

„Cu dreapta asta aș fi avut șanse mai mari să ajung număr unu mondial,” a glumit Alex Corretja, fost număr 2 ATP, într-un videoclip în care le prezintă urmăritorilor săi cum joacă Gareth Bale lovitura de forehand.

În trecut, Gareth Bale se plângea de condiția fotbalistului modern și o compara cu cea a jucătorilor de golf ori tenis, zicând: „În fotbal suntem doar roboți. Nu îți poți planifica singur calendarul, ce să faci, când să o faci, ca în tenis ori în golf. Ne spun totul, unde să fim, când să fim, la ce ore să mâncăm, când e timpul pentru antrenament. Se simte de parcă îți pierzi controlul asupra propriei vieți,” comenta Bale, potrivit Marca


Gareth Bale este de cinci ori câștigător al Ligii Campionilor. A marcat un total de 185 de goluri, în cele 553 de partide jucate la nivel de club. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!