HAOS TOTAL la Spurs! Unul din starurile lui Mourinho s-a dus in tribune si s-a luat la BATAIE cu un suporter! Imagini incredibile

HAOS TOTAL la Spurs! Unul din starurile lui Mourinho s-a dus in tribune si s-a luat la BATAIE cu un suporter! Imagini incredibile

Tottenham a fost eliminata din Cupa Angliei de Norwich, 2-1.

Echipa lui Jose Mourinho pare scapata de sub control. Rezultatele nu sunt deloc pe placul suporterilor, iar jocul echipei nu multumeste. Tottenham a fost eliminata in optimile Cupei Angliei, dupa ce au fost invinsi la loviturile de departajare.

La finalul meciului, o scena uluitoare s-a petrecut chiar sub ochii jucatorilor si a spectatorilor din tribune. Eric Dier a sarit in tribune si a inceput sa se catere pe randurile de scaune pentru a ajunge la unul dintre suporterii echipei adverse.

Momentul a fost filmat de catre suporterii aflati in apropiere, iar motivul ar fi fost faptul ca suporterul respectiv ii jignise fratele, care sarise in apararea lui Gedson, dupa ce acelasi suporter l-a abuzat rasial in urma ratarii penalty-ului.

Jose Mourinho a vorbit la conferinta de presa despre situatia respectiva.

"Nu cred ca ceea ce a facut el are loc in jocul de fotbal. Sunt de parere ca Eric Dier a facut un lucru pe care noi, ca profesionisti, nu avem voie sa il facem. Totusi, atunci cand cineva iti insulta familia, e greu sa te controlezi.

Fanul respectiv l-a insultat pe Eric, fratele sau a auzit si s-a iscat un scandal. Nu putem face asa ceva, suntem profesionisti. Nu voi fi de acord sa fie sanctonat, insa ce a facut el este gresit", a declarat Jose Mourinho la conferinta de presa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pandemia le-a distrus afacerile. Multe restaurante și cafenele, de vânzare
BRAT