VIDEO! Moment cutremurator la meciul lui Nantes! Arbitrul a oprit partida in minutul 9 pentru Emiliano Sala, tot stadionul s-a ridicat in picioare

FC Nantes a jucat primul meci dupa disparitia lui Emiliano Sala.

Echipa romanului Ciprian Tatarusanu, FC Nantes, a jucat miercuri seara primul meci de la disparitia avionului in care se afla atacantul Emiliano Sala, fostul numar 9 al clubului francez. Nantes a facut egal pe propriul teren, 1-1 cu St Etienne, in urma unui meci extrem de emotionant pentru jucatori si fani.

Arbitrul a oprit partida in minutul 9 ca un tribut adus lui Emiliano Sala - fanii s-au ridicat in picioare pentru acest moment si au aplaudat, la fel ca si jucatorii de pe teren. Antrenorul lui Nantes, Vahid Halilhodžić, a izbucnit in lacrimi pe banca.
 

La partida a asistat si un grup de fani ai celor de la Cardiff, clubul care il cumparase pe Sala de la Nantes. Acestia au afisat un banner imens pe care scria: "Nu te-am vazut cum jucai si nu te-am vazut cum marchezi, insa Emiliano, pentru asta te vom iubi si mai mult".
 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii completeVIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis, mesaj după rezultatul votului de duminică: Guvernul PSD trebuie să plece! Rușine
BRAT