Phil Foden Claire Foden Manchester City Virale

Scandal imens in Anglia! Mama starului lui City, implicata intr-o bataie dupa ce s-a consumat mult alcool! O femeie a plecat muscata si cu ochii invinetiti

Mama lui Phil Foden a fost in centrul unui scandal major in Anglia! 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Mai 2021, 10:52
Data actualizarii: Duminica 16 Mai 2021, 11:00

Claire Foden (41 ani), cunoscuta pentru implicarea in cariera fiului sau, a fost protagonista unui scandal monstru. Femeile au consumat prea mult alcool, anunta The Sun, iar apoi situatia a degenerat. 

Katie Skitt a plecat de acolo plina de sange, cu ochii invinetiti si cu urme de muscaturi pe corp, dupa cearta monstruoasa cu mama jucatorului de la City. Femeia de 32 de ani a mers sa isi faca un vaccin anti-tetanos dupa muscaturile pe care le-a primit pe stomac si fata. 

  • Scandal imens in Anglia! Mama starului lui City, implicata intr-o bataie dupa ce s-a consumat mult alcool! O femeie a plecat muscata si cu ochii invinetiti

"Claire a mers la o petrecere de ziua unei prietene de ale ei, se distra, iar totul a degenerat. Claire i-a cerut lui Katie o tigara, insa ce s-a intamplat dupa este neclar, Prosecco zbura peste tot in incapere", anunta o sursa a ziarului britanic. 

Scandalul s-ar fi mutat pe strada, in fata vecinilor, care priveau socati. 

Sursa foto: The Sun

Modifică setările cookies