Stiri

VIDEO Șocant! Mama starului de la City, implicată într-o luptă brutală cu trei bărbați! Imagini cu impact emoțional 

Mama unui fotbalist de la Manchester City a fost protagonista unui moment de-a dreptul șocant. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Februarie 2022, 13:50
Data actualizarii: Duminica 20 Februarie 2022, 13:54

Totul s-a petrecut pe coridorul AO Arena din Manchester, după meciul de box al lui Amir Khan. Phil Foden (21 ani) apare într-o filmare alături de partenera sa, Rebecca Cooke, în timp ce mergeau pe un culoar, trecând pe lângă mai mulți bărbați. 

Întâmplarea a avut loc după înfrângerea lui City în fața lui Spurs, 2-3, iar jucătorul a fost jignit de bărbați, înainte de a intra într-o încăpere. Rebecca Cooke a sărit în apărarea fotbalistului, jignit de unul dintre bărbați, iar situația a degenerat. 

Mama lui Foden, implicată într-o bătaie brutală!

Jucătorul lui City și-a chemat iubita în cameră, în încercarea de a evita conflictul, însă mama și agentul acestuia, Claire Foden, a ieșit pentru a-i confrunta pe bărbați. 

„Cine îl jignește?”, se aude strigând femeia, în timp ce unul dintre ei i-a răspuns că nimeni. Ulterior, mama lui Foden le-a spus bărbaților să dispară și apare împingându-l cu forță pe unul dintre ei. 

Bărbatul se dezechilibrează, dar ulterior se pune pe picioare și o lovește cu pumnul în față pe mama lui Foden. Iubita fotbalistului se aude strigându-i numele, însă femeia începe și îi lovește la rândul său pe bărbați. Toți s-au încăierat, iar unul dintre bărbați a luat un extinctor pentru a lovi cu el. 

Foden a ieșit și el în încercarea de a-și apăra mama. Unul dintre cei aflați la fața locului a filmat întreg momentul, care a devenit viral pe rețelele de socializare. Poliția din Manchester s-a sesizat în acest sens, informează The Sun

VIDEO - Momentul șocant în care mama lui Foden este agresată! 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies