VIDEO Șocant! Mama starului de la City, implicată într-o luptă brutală cu trei bărbați! Imagini cu impact emoțional 

Phil Foden Claire Foden Manchester City Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Februarie 2022, 13:50
Data actualizarii: Duminica 20 Februarie 2022, 13:54

Mama unui fotbalist de la Manchester City a fost protagonista unui moment de-a dreptul șocant. 

Totul s-a petrecut pe coridorul AO Arena din Manchester, după meciul de box al lui Amir Khan. Phil Foden (21 ani) apare într-o filmare alături de partenera sa, Rebecca Cooke, în timp ce mergeau pe un culoar, trecând pe lângă mai mulți bărbați. 

Întâmplarea a avut loc după înfrângerea lui City în fața lui Spurs, 2-3, iar jucătorul a fost jignit de bărbați, înainte de a intra într-o încăpere. Rebecca Cooke a sărit în apărarea fotbalistului, jignit de unul dintre bărbați, iar situația a degenerat. 

Mama lui Foden, implicată într-o bătaie brutală!

Jucătorul lui City și-a chemat iubita în cameră, în încercarea de a evita conflictul, însă mama și agentul acestuia, Claire Foden, a ieșit pentru a-i confrunta pe bărbați. 

„Cine îl jignește?”, se aude strigând femeia, în timp ce unul dintre ei i-a răspuns că nimeni. Ulterior, mama lui Foden le-a spus bărbaților să dispară și apare împingându-l cu forță pe unul dintre ei. 

Bărbatul se dezechilibrează, dar ulterior se pune pe picioare și o lovește cu pumnul în față pe mama lui Foden. Iubita fotbalistului se aude strigându-i numele, însă femeia începe și îi lovește la rândul său pe bărbați. Toți s-au încăierat, iar unul dintre bărbați a luat un extinctor pentru a lovi cu el. 

Foden a ieșit și el în încercarea de a-și apăra mama. Unul dintre cei aflați la fața locului a filmat întreg momentul, care a devenit viral pe rețelele de socializare. Poliția din Manchester s-a sesizat în acest sens, informează The Sun

VIDEO - Momentul șocant în care mama lui Foden este agresată! 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!