Georgina Rodriguez a vorbit despre nunta cu Ronaldo! Anunțul făcut de frumoasa argentiniană

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Septembrie 2021, 20:07
Data actualizarii: Luni 27 Septembrie 2021, 20:16

Georgina Rodriguez a recunoscut că așteaptă cu disperare ca Ronaldo să îi ceară mâna.

Modelul a dezvăluit că își dorește să-și unească destinul cu starul lui Machester United și că va spune „da” fără ezitare dacă Ronaldo îi va pune întrebarea.

Tânăra de 27 de ani, care are o fată cu Ronaldo și se ocupă de creșterea celorlalți trei băieți ai lusitanului, a făcut anunțul în cadrul documentarului pe care îl filmează pentru Netflix.

În timpul filmărilor, Georgina a fost întrebată când va avea loc nunta. Frumoasa argentiniană a zâmbit, apoi a arătat cu privirea spre Ronaldo, spunând: „Nu depinde de mine... eu îmi doresc”.

Rodriguez a folosit cuvântul „Ojala”, de origine arabă, derivând din expresia „Mashallah” sau „Masha’Allah” care se traduce aproximativ prin „Să sperăm că va fi așa”.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez se iubesc de mai bine de cinci ani.

Povestea lor prinde viață pe micile ecrane! Ronaldo și Georgina vor avea propriul film! Despre ce va fi

Cei doi formează un cuplu din 2016, iar superstarul portughez va spune întregii lumi cum s-a îndrăgostit de cea care îi este parteneră în momentul de față. Fotbalistul dezvăluie că s-a îndrăgostit de superba brunetă într-un moment și că nu i-a trecut prin gânduri că avea să aibă aceste sentimente pentru ea, scrie The Sun. 

Primele detalii ale filmului documentar care se focusează în exclusivitate pe Georgina au apărut la un festival de film, acolo unde jurnaliștii au primit și un mic preview. Documentarul Netflix nu are încă o dată oficială a premierei, însă va fi numit „I Am Georgina”. (Mai multe detalii AICI!)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!