ronaldo nazario Florentino Perez Super Liga Europei Fotbal extern

„Ideea Super Ligii nu este una rea” Ronaldo Nazario, despre marele proiect al lui Perez

Legendarul atacant brazilian a vorbit despre proiectul care ar putea schimba fotbalul.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 17:23
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 18:29

Florentino Perez nu renunță la Super Ligă. Președintele lui Real Madrid a fost susprins, în această vară, alături de Andrea Agnelli și Joan Laporta, conducătorii singurelor echipe care nu s-au retras oficial din acest demers, Juventus și Barcelona. 

Chiar dacă inițiativa lui Perez a fost blamată de către fani, în Anglia fiind chiar proteste pentru ca cluburile din Premier League să renunțe la Super Ligă, Ronaldo Luis Nazario de Lima consideră că ideea lui Florentino Perez este una de bun augur. 

Dacă te uiți la ideea Super Ligii, nu este una rea. Fanii vor să vadă cele mai importante meciuri. Iubitorii de fotbal vor să o vadă pe Real Madrid jucând împotriva lui AC Milan, Inter, City sau PSG. Pot vedea aceste jocuri fără a fi nevoie să aștepte un sfert sau o semifinală de Champions League pentru a le vedea”, a precizat Ronaldo. 

De asemenea, legendarul atacant este de părere că fanii au înțeles greșit conceptul Super Ligii și că o implementare mai bună ar putea face fotbalul mai încântător.

Astăzi fanii sunt foarte dedicați. Am văzut protestele împotriva Super Ligii din Anglia. Poate că a fost prost explicată sau slab implementată. Cred că există potențial pentru acest proiect și, în viitorul apropiat, vor exista inovații pentru cluburi și fani. 

Cluburile trebuie să se întâlnească pentru a ne îmbunătăți produsul, pentru a oferi condiții mai bune, pentru a propune cele mai bune meciuri”, a dezăvlui legendarul atacant. 

În prezent, Ronaldo este acționarul principal al lui Real Valladolid, club pentru care ocupă și funcția de președinte. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies