Nimeni nu și-a putut lua ochii de la ea! Georgina, apariție incendiară la Festivalul de Film de la Veneția 

Georgiana Rodriguez Cristiano Ronaldo Festivalul de Film de la Venetia Stiri Nimeni nu și-a putut lua ochii de la ea! Georgina, apariție incendiară la Festivalul de Film de la Veneția
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Septembrie 2021, 19:20
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 19:21

În această perioadă se desfășoară Festivalul Internațional de Film de la Veneția. 

A 78-a ediție a Festivalului de la Veneția este în plină desfășurare, iar celebritățile se „luptă” să atragă priviri cu aparițiile spectaculoase de pe covorul roșu. Nu a fost și cazul Georginei Rodriguez, invitată de marcă a Festivalului. 

Iubita lui Cristiano Ronaldo se află deja la a treia apariție în cadrul renumitului festival, după cea din 2018 și cea de anul trecut. Georgina nu a „trădat” așteptările nici de această dată. Superba brunetă a întors toate privirile pe covorul roșu. 

  • Nimeni nu și-a putut lua ochii de la ea! Georgina, apariție incendiară la Festivalul de Film de la Veneția

Îmbrăcată într-o salopetă neagră pe care a ales să o poarte cu un sacou de aceeași culoare, create de Ermanno Scervino și încălțată cu o pereche de sandale nude, Georgina a fost o adevărată apariție. Modelul și-a accesorizat ținuta cu un colier superb cu diamante, un inel supradimensionat și o pereche de cercei din aceeași colecție cu bijuteria de pe deget. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!