Povestea lor prinde viață pe micile ecrane! Ronaldo și Georgina vor avea propriul film! Despre ce va fi 

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Netflix Fotbal extern Povestea lor prinde viață pe micile ecrane! Ronaldo și Georgina vor avea propriul film! Despre ce va fi
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 20:05
Data actualizarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 22:27

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez se iubesc de mai bine de cinci ani. 

Cei doi formează un cuplu din 2016, iar superstarul portughez va spune întregii lumi cum s-a îndrăgostit de cea care îi este parteneră în momentul de față. Fotbalistul dezvăluie că s-a îndrăgostit de superba brunetă într-un moment și că nu i-a trecut prin gânduri că avea să aibă aceste sentimente pentru ea, scrie The Sun

Primele detalii ale filmului documentar care se focusează în exclusivitate pe Georgina au apărut la un festival de film, acolo unde jurnaliștii au primit și un mic preview. Documentarul Netflix nu are încă o dată oficială a premierei, însă va fi numit „I Am Georgina”.

  • Povestea lor prinde viață pe micile ecrane! Ronaldo și Georgina vor avea propriul film! Despre ce va fi

Georgina l-a întâlnit pe Ronaldo în momentul în care fotbalistul a mers să își cumpere haine din magazinul Gucci din Madrid în care tânăra lucra. Salariul fetei de pe atunci, care a devenit ulterior milionară în euro, câștiga pe atunci 10 lire pe oră. 

„Recunoaște că i s-a schimbat complet viața!”

Directorul Netflix Spania, Alvaro Diaz, cel care lucrează la documentar, a vorbit despre Georgina și dezvăluirile pe care modelul le face în cadrul documentarului. 

„Georgina e complet sinceră și recunoaște în documentar că viața ei s-a schimbat de la a nu avea nimic la a avea absolut totul. Documentarul are o componentă care este aspiranțională. Georgina a trecut de la a vinde lux la a primi cadou și să defileze cu el pe covorul roșu. 

A fost o tânără femeie normală, a cărei viață s-a schimbat dramatic într-o zi. A plecat de la muncă într-o zi, iar drumul i s-a interesectat cu iubirea vieții ei. Cine nu a visat la asta”, a spus Diaz conform sursei citate. 

Ronaldo, apariție de lux în documentarul Georginei

Directorul Netflix a confirmat presei locale prezența atacantului portughez în cadrul documentarului: „Incorporarea lui Cristiano este totală, dar completează viziunea asupra persoanei care este Georgina și relația ei cu tatăl copiilor ei”. 

Tată a patru copii, Ronaldo are împreună cu Georgina o fetiță de trei ani, numită Alana Martina. Superstarul portughez dezvăluie povestea lor. Sursa citată informează că Ronaldo le va spune fanilor: „A fost totul într-o fracțiune de secundă. Nu mă gândeam că va fi totul atât de puternic încât să mă îndrăgostesc de ea, chiar nu m-am așteptat. Georgina e femeia de care m-am îndrăgostit complet”. 

La rândul ei, Georgina va spune povestea ei, dezvăluind care a fost momentul în care și-a întâlnit jumătatea: „Am 27 de ani și în urmă cu cinci ani viața mi s-a schimbat. Ziua în care l-am întâlnit pe Cristiano era o vară de joi, părăseam magazinul când un bărbat superb de aproape doi metri...”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!