virale bale Ronaldo Virale

Ce nebunie! Starurile care si-au asigurat partile corpului: de la limba lui Miley Cyrus pana la picioarele lui Ronaldo! Sumele ASTRONOMICE pe care le pot primi

Mai multe vedete din diferite domenii si-au asigurat partile corpului si pot obtine milioane de pe urma lor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iunie 2020, 23:46
Data actualizarii: Marti 09 Iunie 2020, 00:04

The Sun a alcatuit o lista cu starurile internationale si partile corpului pe care si le-au asigurat pentru sume astronomice de bani! 

Gareth Bale

In aceasta saptamana, galezul a dezvaluit ca si-a asigurat piciorul sau stang. Expertul William Hill i-a estimat valoarea la 100 de milioane de euro

Dolly Parton

Regina muzicii country si-a asigurat sanii pentru suma de 480 de mii de euro.

Mariah Carey

Toata lumea o cunoaste pentru interpretarea unor hituri precum Dream Lover, dar picioarele cunoscutei cantarete americane valoareaza 70 de milioane de euro.

Jennifer Lopez

Cantareata a ajuns la varsta de 50 de ani, dar este in continuare una dintre cele mai sexi femei de pe planeta. Unele zvonuri au spus ca fundul ei a fost asigurat pentru 17 milioane de euro, chiar daca artista ar fi negat acest lucru.

Kylie Minogue

Cine poate uita videoclipul Spinning Around din 2000. Kylie si-a asigura fundul pentru suma de 3 milioane de euro.

Miley Cyrus

Daca ne asteptam ca fostul star de la Disney sa isi asigure vocea, artista americana si-a asigurat limba pentru suma de 1 milion de dolari.

Tom Jones 

Cantaretul galez de muzica usoara si-a asigurat parul de pe piept pentru suma de 5 milioane de euro.

Julia Roberts

Cunoscuta actrita din SUA si castigatoare a Oscarului, a devenit faimoasa si pentru zambetul ei incantator. Vedeta in varsta de 52 de ani si-a asigurat zambetul pentru suma de 30 de milioane de euro.

Madonna

Trecuta si ea de mult, de prima tinerete, cantareata si-a asigurat sanii pentru suma de 1 milion de euro. Fiecare san este evaluat la 500 de mii de euro.

Crsitiano Ronaldo

Starul portughez a devenit primul fotbalist care ajunge miliardar, asa ca asta nu il poate opri sa nu isi asigure picioarele cu ajutorul carora a marcat sute de goluri in toata cariera lui. Picioarele lusitanului au fost asigurate pentru suma de 114 milioane de euro. Cota fostului jucator de la Real Madrid este de 60 de milioane de euro.

Modifică setările cookies