Tenis

„Vorbești serios? A fost un mare aut!” Ana Bogdan l-a desființat pe faimosul Kader Nouni, în meciul cu Emma Răducanu

Ana Bogdan consideră că a fost nedreptățită în setul al doilea al optimii de finală jucată la Transylvania Open în compania Emmei Răducanu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Octombrie 2021, 16:55
Data actualizarii: Joi 28 Octombrie 2021, 17:07

Ana Bogdan a fost enervată la culme de pasivitatea faimosului arbitru de scaun, Kader Nouni, în optimea de finală jucată în cadrul Transylvania Open, în compania Emmei Răducanu.

La scorul de 3-6, 3-3, nici arbitrul de linie, și nici arbitrul de scaun nu au intervenit la o minge trimisă de Emma Răducanu. Arbitrii au considerat că mingea a aterizat în teren, în timp ce sportiva din România a văzut mingea ratând suprafața terenului cu zeci de centimetri.

„A fost un mare aut. Vorbești serios? Dacă tușierul nu spune nimic, tu trebuie să intervii. Glumești? Trebuie să fii atent!”, i-a spus Ana Bogdan reputatului arbitru francez, Kader Nouni, care a arbitrat finala Roland Garros din 2014, dintre Simona Halep și Maria Sharapova. 

Nu a fost prima dată când o sportivă s-a declarat nemulțumită de calitatea arbitrajului de la Openul Transilvaniei. Emma Răducanu și-a manifestat la rândul său nemulțumirile în acest meci, iar Irina Begu a avut o reală descărcare de nervi în duelul cu Irina Bara. 

Modifică setările cookies